Τοποθεσία/Πρόσβαση


Οι χώροι του Τμήματος είναι προσβάσιμοι με αμαξίδιο, καθώς είναι ισόγειοι και διαθέτουν ράμπες (η ράμπα της γραμματείας βρίσκεται στην αριστερή μεριά όπως κοιτάμε από το πάρκινγκ προς τη γραμματεία). Δεν υπάρχει πρόβλεψη για τουαλέτες ειδικά διαμορφωμένες για άτομα με κινητική δυσκολία.

 

Το Τμήμα βρίσκεται στο κέντρο της Κομοτηνής, σε απόσταση 800 μέτρων από την κεντρική πλατεία, 200 μέτρων από το ΚΤΕΛ νομού Ροδόπης (πρόβαση με τα πόδια ακόμη και με αποσκευές) και ενάμιση χιλιομέτρου από τον σιδηροδρομικό σταθμό και εξυπηρετείται τακτικά από τις αστικές συγκοινωνίες του Δήμου Κομοτηνής. Η Κομοτηνή εξυπηρετείται από τα αεροδρόμια Αλεξανδρούπολης και Χρυσουπόλεως (Νομού Καβάλας) τα οποία απέχουν 58 και 75 χιλιόμετρα αντίστοιχα.

 

Παρακάτω απεικονίζεται η οδική πρόσβαση στο Τμήμα από τη Δυτική είσοδο της πόλης (από Ξάνθη)

 

 

 

Παρακάτω απεικονίζεται η οδική πρόσβαση στο Τμήμα από την Ανατολική είσοδο της πόλης (από Αλεξανδρούπολη)

 

 

 

Παρακάτω απεικονίζεται η πρόσβαση στο Τμήμα με τα πόδια από την κεντρική πλατεία (Πλατεία Ειρήνης) της Κομοτηνής

 

 

Στις μηχανές αναζήτησης πληκτρολογήστε Κομοτηνή, 69132, Παναγή Τσαλδάρη 1 ή Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης Δ.Π.Θ. (εμφανίζεται ακόμη η παλιά ονομασία)

 

[:el]Το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας βρίσκεται στο κέντρο της Κομοτηνής, σε απόσταση 800 μέτρων από την κεντρική πλατεία, 200 μέτρων από το ΚΤΕΛ νομού Ροδόπης και ενάμιση χιλιομέτρου από τον σιδηροδρομικό σταθμό και εξυπηρετείται τακτικά από τις αστικές συγκοινωνίες του Δήμου Κομοτηνής. Η Κομοτηνή εξυπηρετείται από τα αεροδρόμια Αλεξανδρούπολης και Χρυσουπόλεως (Νομού Καβάλας) τα οποία απέχουν 58 και 75 χιλιόμετρα αντίστοιχα.